Registrera konto

Är du osäker på hur du skapar ett konto på den här webbplatsen så följ den här listan till punkt och pricka.

  1. Gå till https://suzukigbg.se/medlem/registrera
  2. Fyll i alla uppgifter, missa inte att kryssa i rutan längst ner. Kontrollera att mailadressen är korrekt ifylld. Tryck sedan på knappen ”Slutför registrering”
  3. Du skall sedan få ett mail som bör komma inom några sekunder eller åtminstone inom någon minut. Mailet kan av vissa mailtjänster flaggas som skräppost och sorteras därför ibland in i en mapp för skräppost. Eventuellt har du flera sådana så se till att kontrollera alla.
  4. I mailet finns en länk som du måste klicka på för att aktivera kontot.
  5. Kan du inte hitta mailet så skicka ett mail till webb@suzukigbg.se.

Får du inget mail?

Använder du Hotmail så finns en del inställningar som kontrollerar hur den hanterar skräppost. Får du inget aktiveringsmail så kan du ha slagit på exklusiv skräpposthantering och då slängs mail som Hotmail anser vara skräppost direkt. Lösningen är att antingen lägga till avsändaren (webb@suzukigbg.se) som en betrodd avsändare eller att välja den vanliga hanteringen av skräppost som gör att skräppost hamnar i en egen mapp. Du hittar inställningarna för detta under inställningarna för Hotmail. Klicka på kugghjulet i menyraden uppe till höger och leta dig fram under Mail > Skräppost.

Liknande inställningar finns för andra mailtjänster.